Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Algemeen en zakelijk

Btw


 

Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW.

 

Filter


 

Om producten zoals televisies snel te kunnen vinden, maken wij gebruik van filters. Ga naar de categoriepagina naar wens zoals LED TV en daar kun je filteren op bijvoorbeeld merk of formaat. 

 

Zakelijk


 

Bijna alle televisies zijn voorzien van een of meerdere HDMI aansluitingen. Hierdoor kun je het scherm als datamonitor zakelijk boeken. Je kunt desgewenst van ons een factuur met omschrijving “pc/data monitor” ontvangen.

 

Grote bestellingen


 

Heb jij een eigen onderneming en ben je op zoek naar een vertrouwde organisatie die je elektronische apparaten in grote aantallen bij je kan afleveren? Dan kies je voor Plasmavisie. Wij geven je namelijk een deskundig en objectief advies op maat. En we staan bekend om onze goede service. Zo weet je zeker dat je bestelling bij ons in goede handen is. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de vele interessante mogelijkheden van een grote bestelling met ons te bespreken.

 

Leveren buitenland


 

Wij leveren alleen naar onze Europese klanten na vooruitbetaling op onze bankrekening. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt de bestelling door Plasmavisie of een Bezorgpartner bezorgd. De kosten hiervoor variëren per bestelling. Indien de betaling niet binnen twee weken is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Normaliter levert Plasmavisie of de bezorgdienst de pakketten af binnen 1 tot 5 werkdagen mits uit voorraad leverbaar en na ontvangst van betaling. Deze mogelijkheid geldt uitsluitend voor de volgende landen: België en Duitsland. De kosten voor het verzenden van televisies naar het buitenland kun je aanvragen bij Plasmavisie.

 

Leveren btw vrij


 

Als je een eigen bedrijf in België of Duitsland hebt, mogen wij je btw (21%) vrij leveren. Wij hebben dan ter verificatie je btw-nummer en vestigingsadres nodig. Deze gegevens kun je invullen wanneer je de bestelling via onze webshop plaatst. Na verificatie bij de Nederlandse Belastingdienst mogen wij je, na goedkeuring, btw-vrij leveren. Na het afronden van de bestelling ontvang je automatisch een bevestigingsmail welke standaard altijd inclusief btw (21%) is. Maak dit bedrag dan ook nog niet over! Je ontvangt van ons het juiste bedrag exclusief btw per mail, nadat wij de goedkeuring van de Nederlandse Belastingdienst hebben ontvangen. Dit is meestal dezelfde werkdag nog. De bestelling mag vervolgens uitsluitend naar het vestigingsadres worden verstuurd.

Copyright 2004 - 2016 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.