Gemakkelijk gespreid betalen in 12-36 termijnen met SprayPay

Plasmavisie  biedt jouw als klant een extra gemakkelijke betaalservice. U hoeft namelijk niet ineens te betalen. Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk gespreid te betalen in 12 tot 36 termijnen. Op deze manier is er sprake van een beperkte financiële belasting en is de termijnbetaling in te calculeren in het vaste lastenpatroon. Wij werken hierin samen met betaalprovider SprayPay. Het is een unieke betaalmethode die speciaal voor online aankopen is ontwikkeld. Wil je meer informatie over gespreid betalen? Bezoek dan: www.spraypay.nl.  Plasmavisie hanteert € 39,95 handlingskosten.

Voordeel gespreid betalen

Op de webshop van Plasmavisie zijn er diverse betaalopties beschikbaar. Wil je niet direct betalen, maar liever gespreid over 12 tot 36 termijnen? Dan kies je in onze webshop tijdens de bestelprocedure bij de stap voor het afrekenen voor de optie SprayPay. Dat biedt het voordeel dat je niet ineens een groot bedrag hoeft af te rekenen. De betaling vindt maandelijks plaats. De hoogte van de termijn is afhankelijk van de totaalprijs. Uiteraard dient het gespreid betalen wel financieel verantwoord te zijn. Daarom volgt er ook een beoordeling of je voor SprayPay in aanmerking komt.

Snelle check

Het is namelijk de bedoeling dat je ook nog na de aankoop met de keuze voor gespreid betalen aan al jouw financiële verplichtingen kunt voldoen. Het betreft hier overigens een hele snelle check die online uitgevoerd wordt. Zo weet je al binnen een paar minuten of je voor gespreid betalen in aanmerking komt. Bij een akkoord is de bestelling met deze betaalwijze definitief vastgesteld. Heb je voor bezorging van de bestelling gekozen? Plasmavisie neemt dan contact met je op om een aflevermoment vast te stellen. Het is ook mogelijk om de bestelling in onze showroom in Barneveld af te halen.

Gespreid betalen voor aankopen boven 250 euro

Het aankoopbedrag in de webshop van Plasmavisie moet in elk geval minimaal 250 euro zijn. Het is voor lagere aankoopbedragen niet mogelijk om van gespreid betalen gebruik te maken. SprayPay ondersteunt overigens goede doelen in de wereld. Je levert daar indirect een bijdrage aan door voor gemakkelijk gespreid betalen in 12 tot 36 maanden te kiezen. SprayPay doneert namelijk een deel van het aankoopbedrag. Er is een lijst met goede doelen beschikbaar waar je een keuze uit kunt maken. De donatie krijgt alleen uitvoering indien via het artikel tijdig en volledig is afbetaald. Op deze manier lever je indirect samen met SprayPay een bijdrage aan een van de vele goede doelen in de wereld die financiële steun hard nodig hebben.

Bereken het maandbedrag

Het is heel eenvoudig om online het maandbedrag te berekenen. Je hoeft hiervoor alleen maar het aankoopbedrag te weten van het artikel uit de collectie van Plasmavisie. De termijn voor gespreid betalen, is 12 tot 36 maanden. Op basis hiervan is het maandelijks te betalen bedrag gemakkelijk te berekenen.

Stap voor stap

Maak een keuze uit het assortiment van Plasmavisie, plaats het gewenste artikel in de winkelmand en ga naar de kassa. Selecteer SprayPay als betaaloptie. Na de snelle check en akkoordbevinding rekent SprayPay de bestelling voor je af bij Plasmavisie. Je betaalt daarna 12 tot 36 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Het eerste maandbedrag wordt na dertig dagen via automatische incasso betaald. Na afloop van de termijnen is het artikel volledig betaald. Je hebt dan de mogelijkheid om een goed doel te selecteren waar SprayPay een donatie aan verstrekt.

Het gespreid betalen van een bestelling is een extra service voor jou als klant van Plasmavisie. Op deze manier profiteer je van optimaal betaalgemak en sta je niet ineens voor een grote uitgave.

Je kunt gespreid betalen tot een bedrag van € 5.000,-

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen? Gebruik dan de rekenformule.

Rekenformule:

Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.

Aankoopbedrag x 0,06055 = maandbedrag voor 18 maanden.

Aankoopbedrag x 0,04716 = maandbedrag voor 24 maanden.

Aankoopbedrag x 0,03287 = maandbedrag voor 36 maanden.

Rekenvoorbeeld: 

Aankoopbedrag = € 1.000,- euro x 0,08940 = € 89,40 per maand x 12 = € 1.072,80 = totaalbedrag krediet.

Aankoopbedrag = € 1.000,- euro x 0,06055 = € 60,55 per maand x 18 = € 1.089,90 = totaalbedrag krediet.

Aankoopbedrag = € 1.000,- euro x 0,04716 = € 47,16 per maand x 24 = € 1.131,84 = totaalbedrag krediet.

Aankoopbedrag = € 1.000,- euro x 0,03287 = € 32,87 per maand x 36 = € 1.183,32 = totaalbedrag krediet.