Laden...

Wat zijn de voorwaarden per betaalmethode?

PIN > Limiet bankpas 
Let erop dat bij het afleveren of het afhalen van je bestelling het maximale pinbedrag is aangepast aan de prijs van je bestelling. Zorg dat je dit limiet tijdig hebt verhoogd om ongemak te voorkomen. 

BANK > Vooruitbetaling 
Als je bij je bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra de betaling is ontvangen ontvang je per e-mail of telefoon bericht en wordt de bestelling, mits uit voorraad leverbaar, dezelfde dag nog verstuurd via de bezorgdienst of kan deze tijdens onze openingstijden worden afgehaald.

CREDITCARD > Creditcard
Op de betaalpagina bij de bestelprocedure heb je de keus om met uw creditcard af te rekenen. Bij Plasmavisie kun je betalen met Visa of Mastercard. Voor creditcardbetalingen worden er 2 % extra kosten in rekening gebracht op het totale orderbedrag. 

REMBOURS > Rembours
Je kan ook een bestelling plaatsen onder rembours. Bij verzending onder rembours kun je met PIN of contant afrekenen aan de chauffeur die de bestelling komt bezorgen.

PIN > Pinnen bij afhalen
Je kunt pinnen bij het afhalen van je bestelling in de winkel of als je gekozen hebt voor bezorging onder rembours. 

MISTER CASH > Mister Cash / Bancontact
Je kan online direct afrekenen.

MAANDELIJKS> Gespreid betalen
Je kan ook per maand betalen. Tijdens het afrekenen van een bestelling kun je in de checkout kiezen voor betalen per maand en direct online een aanvraag doen.

IN3> Betalen in 3 keer
Je kan ook in 3 termijnen betalen. Tijdens het afrekenen van een bestelling kun je in de checkout kiezen voor betalen in3 en direct online een aanvraag doen.

iDEAL > iDeal
Op de betaalpagina bij de bestelprocedure heb je de keus om bij je bank met iDeal af te rekenen. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. iDEAL is volledig gratis. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, Fortis Access Key, digipas voor SNS Bank of GSM voor Postbank TAN - bij de hand. Na het afronden van de bestelling wordt je naar de betaalpagina van je bank doorgeleid waar de betaalopdracht voor je klaarstaat en je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en Plasmavisie wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

- je bestelt een product

- kies iDEAL als betaalmethode

- na de bestelprocedure kom je direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank

- selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt

- de relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld

- op de voor jou bekende manier keur jij de betaling goed

- je ontvangt een bevestiging van je bank

- je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Voordelen voor jou als consument

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

- betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

- je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.

- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

- je houdt constant controle en overzicht op de betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

- jouw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.