Uitleg termen Panasonic

Multi-HDR ondersteuning

Ondersteuning van meerdere HDR-formaten. Panasonic-televisies ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log gamma. Om de HDR-ervaring te vergroten biedt Panasonic bovendien enkele originele functies, zoals bijvoorbeeld Dynamic Scene Optimiser dat HDR-beelden naar gelang hun inhoud optimaliseert, en Auto Brightness Enhancer dat video aanpast aan de hand van de lichtomstandigheden in de kijkomgeving. Deze Panasonic televisie is voorzien van de geavanceerde Studio Colour HCX processor met professionele kleurbeheer technologie en een next-generation 4K scherm, waarmee ze elke nuance en detail van de oorspronkelijke film kunnen weergeven.

Switch Design

Het aanpasbare tv-voetstuk is ontworpen om bij iedere omgeving te passen. Breed of smal — met twee verschillende stijlen in het ontwerp van één enkel flexibel tv-voetstuk kun je nu de look van je tv aanpassen aan het interieur van je kamer óf de tv aanpassen aan de grootte van je tv-voetstuk.

Ultra Bright Panel

LED televisies zijn meestal niet zo helder als ze op prominente plaatsen worden neergezet. Dit komt door de lichtsoorten die ze gebruiken en de noodzaak om helderheid te beperken ten gunste van contrast. Ultra bright panels van Panasonic televisies hebben de oplossing voor dit probleem door een combinatie van een nieuw schermaandrijfsysteem, een schermstructuur die beter licht doorlaat en een zeer efficient achtergrondverlichtingssysteem. Hierdoor onstaat er een betere helderheid en contrast en geniet je nog meer van uitstekende kwaliteit beelden.

Hollywood to your home

Creatieve Hollywood bedrijven zoals Deluxe en Technicolor hebben beiden bijdrage geleverd aan de functies en beeldverwerking systemen van de nieuwste Panasonic televisies. Ook hebben een aantal gerenommeerde Hollywood professionals bijgedragen om de beeldkwaliteit nog verfijnder af te stellen. Inmiddels worden Panasonic televisies zelfs gebruikt om als referentie-monitor te fungeren in masterings studio's voor film- en TV-producties. Voor filmfans is het nu dus mogelijk om een film te bekijken op dezelfde televisie waarop hij werd gecreëerd.

Smart TV Platform gebaseerd op Firefox OS

Panasonic heeft met het zogenaamde My Home Screen dashboard, een personalisatiefunctie waarmee elke gebruiker in het huis zijn eigen startscherm kan aanmaken, zodat je snel toegang hebt tot je favoriete content. My Home Screen is volledig naar wens aan te passen, zodat je al je favoriete content op één plek bij elkaar hebt, van favoriete widgets tot het met een camera vastgelegde achtergrondbeeld of bijvoorbeeld beginschermen met een sport, game, twitter, facebook of youtube thema. Bekijk dus al je favoriete entertainment en download al de nieuwe apps.

Studio Colour HCX processor

Een van onze beste 4K-processor afgestemd door een Hollywood-kleurenspecialist. De studio Colour HCX 4K-processor vormt het toppunt van beeldverwerking van Panasonic. Het systeem is ontwikkeld vanuit kennis over kleuren, zwartniveaus en helderheid van onze hoogwaardige plasma TV's en professionele audiovisuele apparatuur. Door de afstemming van een Hollywood kleurenspecialist zijn we in staat om een beeldkwaliteit te leveren die overeenkomt met de visie van de filmmaker zoals hij het bedoeld heeft. Elke nuance en detail van de oorspronkelijke film kunnen worden weergeven.

Adaptive Backlight Dimming

Zorgt voor zowel diepe donkere kleuren in donkere scènes als voldoende pit in heldere scènes. TV's met Adaptive Backlight Dimming (instelbare achtergrondverlichting) analyseren constant inkomende beelden zodat ze voortdurend hun licht-output kunnen aanpassen voor een optimale beeldkwaliteit. Daarbij helpt signaalverwerking de helderheid op honderden posities te controleren voor spectaculaire contrastverhoudingen. Adaptive Backlight Dimming zorgt voor diepere zwartwaarden en een hoger contrast dankzij een hoog aantal segmenten in de achtergrondverlichting. Deze segmenten zijn individueel aan te passen voor de televisie.

BMR

De frames voor en na het huidige frame worden gedetecteerd, en een nieuw tussenframe wordt ingevoegd. Optimaal knipperen van de achterverlichting helpt ook bij het reproduceren van vloeiende beelden met een minimale vervaging. Naast verticale, horizontale en diagonale bewegingen, worden ook heen-en-weer bewegingen gedetecteerd en met hoge precisie verwerkt waardoor je de perfecte tv in huis hebt.

Breed kleurenspectrum

Levert kleuren met absolute nauwkeurigheid over een breed spectrum. Door de speciale Wide Colour Phosphor Technology te gebruiken die een breder kleurenpalet reproduceert, voldoet het aan meer dan 90% van de DCI-normen. Deze TV biedt een subtieler, natuurlijk getint kleurenpalet dat, in tegenstelling tot de meeste televisies, toch authentiek lijkt in iedere omgeving. De geavanceerde kleurverwerking is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Panasonic op het gebied van het leveren van de beste beeldkwaliteit. Het zorgt voor zeer natuurlijke beelden en produceert diepere zwarttinten.

Ultra HD Premium

Dit is een nieuwe norm voor het leveren van gedetailleerde en kleurrijke 4K-beelden met een optimale HDR-prestatie. Deze nieuwe norm is ontwikkeld door de UHD Alliance, dat bestaat uit de grootste filmstudio's, electronicafabrikanten, content distributeurs en technologie bedrijven, met Panasonic als één van de bestuursleden. Ze streven naar het optimale beeld waarbij de TV moet voldoen aan prestatiegegevens voor resolutie, High Dynamic Range en een breed kleurbereik. Het certificaat garandeert dat de beeld- en geluidskwaliteit van de tv voldoet aan de hoogste standaard.

Local Dimming Pro

Creëert zeer contrastrijke, levensechte beelden. Een combinatie van backlight-aansturing en signaalverwerking controleert de helderheid op duizenden posities voor perfecte contrast verhoudingen. Bovendien worden sublieme kleurschakeringen en beelden met uitzonderlijke diepte geproduceerd. Local Dimming Pro zorgt voor diepere zwartwaarden en een hoger contrast dankzij een hoog aantal segmenten in de achtergrondverlichting. Deze segmenten zijn individueel aan te passen voor de TV en zo wordt de optimale contrastwaarde gecreëerd.

THX gecertificeerd scherm

De beeldkwaliteit van een professionele bioscoop in je woonkamer. THX is ontworpen door de legendarische filmmaker George Lucas met als doel de entertainmentervaring in de bioscoop en thuis te verbeteren. Alleen televisies die voldoen aan 400 THX-laboratoriumtests in 30 verschillende testcategorieën krijgen de THX 4K-schermcertificering. Dankzij hun strenge prestatienormen en compromisloze beeldkwaliteit geniet je van de ervaring zoals de filmmaker het voor ogen had op een Panasonic televisie.

Master HDR OLED

Het Master HDR OLED-scherm levert een fantastische kijkervaring. De OLED-schermen van Panasonic worden "Master"-schermen genoemd omdat ze diepere zijdeachtige zwarttinten kunnen produceren en een breder kleurbereik hebben dan ooit te voren. Dit betekent dat, dankzij Panasonic’s ervaring op het gebied van plasma beeldkwaliteit samen met de input van een Hollywood kleurenexpert, ze in staat zijn om de schermen tot het uiterste van hun potentieel af te stemmen waardoor fantastisch donker en vol zwart kan worden gerealiseerd voor de ultieme contrast verhouding op een Panasonic OLED TV.

Game en Sport modus

Geniet van waar jij het liefst naar kijkt met een optimale weergavestand. Panasonic TV's hebben een optimale stand voor het kijken van films. Bij de sportmodus worden levendige kleuren gecombineerd met surroundeffect zodat het lijkt alsof je voetbalwedstrijden en andere sportevenementen echt bijwoont. En de snelle beeldreactietijd in de game-modus zorgt voor een meer directe spelervaring en meer spelplezier. Sluit je gameconsole op deze TV aan of kijk een sportwedstrijd en ervaar het zelf.

4K Pro HDR

Ultieme next-generation beeldkwaliteit, zoals de filmmaker het voor ogen heeft. Multi HDR-ondersteuning met Dynamic Scene Optimiser. Panasonic-tv’s ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. OLED-tv’s ondersteunen ook HDR10+. Om de HDR-ervaring te vergroten biedt Panasonic bovendien enkele originele functies, zoals bijvoorbeeld Dynamic Scene Optimiser dat HDR-beelden naar gelang hun inhoud optimaliseert, en Auto Brightness Enhancer dat video aanpast aan de hand van de lichtomstandigheden in de kijkomgeving.

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.