Vanwege de vakantie periode van dinsdag 19-08-19 t/m donderdag 31-08-19 zijn de openingstijden van onze showroom en telefonische bereikbaarheid van 12:00 t/m 14:00 uur i.p.v. de reguliere tijden. Bereikbaarheid per email en de verzendingen gaan zoals u van ons gewend bent.

Wat kan ik doen buiten de garantieperiode?

Ook buiten de garantietermijn kunnen wij je hulp bieden bij de reparatie van het product. Als je wilt kunnen wij eventueel voor jou de hele reperatie procedure voor je afhandelen. Wij zullen een defect zo uitvoerig mogelijk in behandeling nemen en het op een zo spoedig en best mogelijke manier voor je oplossen. De coulance regeling van de fabrikant, van een defect buiten de garantie periode, zijn afhankelijk van ouderdom en gebruik. Plasmavisie heeft ook een vakbekwame reperateur die bij je langs kan komen om het defect te beoordelen en je een prijsopgave te doen indien mogelijk te repareren en die in de meeste gevallen goedkoper zal zijn dan de fabrikant. Er worden uitsluitend originele onderdelen van de fabrikant gebruikt en er word 1 jaar garantie gegeven op de reparatie en door de fabrikant in de meeste gevallen maar 2 maanden.

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.