Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

De eerste bezorgpoging is altijd gratis. Als een product op voorraad is kunt u tijdens het bestellen een datum aangeven als bezorgdag. Bij producten die een levertijd hebben kunt u geen bezorgdatum kiezen en nemen wij, als uw bestelling binnen is, contact met u op voor een bezorgdatum.

De bezorgdienst Extra@Home van PostNL levert in een 3-uurs tijdvak en je kan de bestelling volgen via real-time track en trace.

De bezorgdienst van Plasmavisie levert in een 2-uurs tijdsvak en word u van tevoren gebeld voor een indicatie van de aankomsttijd. Hiermee sluiten we uit dat we elkaar mislopen.

We verwachten dan ook dat er iemand aanwezig is, op het door u aangegeven adres, om de bestelling aan te nemen op de aangegeven bezorgdag en binnen het vooraf gedeelde tijdvenster. Mocht het gebeuren dat u er niet bent door omstandigheden, geef dit dan aan Plasmavisie en Extra@Home van PostNL op tijd aan, dan bieden wij de bestelling, op een met u overeengekomen andere datum, opnieuw aan.

Als er op de gekozen of overeengekomen bezorgdatum niemand aanwezig is, op het aangegeven adres, dan zal het bedrag voor de tweede bezorgpoging aan u worden doorberekend. Dit moet dan direct worden afgerekend aan de chauffeur die de bestelling komt bezorgen door middel van een pin transactie. Annuleert u de bestelling terwijl deze al verzonden is dan zullen wij hiervoor de gemaakte kosten aan u doorbelasten en zal dit worden verrekend met de terugbetaling van uw bestelling.


Kosten 2e bezorgpoging of annulering bestelling na 22:00 uur in de avond, de dag voor de bezorgdatum:

Televisies t/m 60 inch: 18,95 euro ( 1-mans distributie)

Televisies groter dan 60 inch: 45,95 euro ( 2-mans distributie)

Overige producten: 9,95 euro ( PostNL paketten)


Contactgegevens wijzigen bezorgdatum, voorkeur is eerst te bellen i.p.v. te mailen:

Extra@Home van PostNL: 088-2363764

Plasmavisie: 0342-421000 of
info@plasmavisie.nl


Wij verkopen onze producten tegen een zo'n aantrekkelijk mogelijke prijs. Zo kan iedereen in Nederland profiteren van de laagst mogelijke prijs voor elektronica. Daardoor zijn onze marges echter zeer laag ten opzichte van een normale winkel.  Onze marges zijn zo klein dat het helaas niet mogelijk is de tweede bezorgpoging voor onze rekening te nemen. Vandaar dat wij streng moeten zijn met deze policy.

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.