Zijn er voorzorgsmaatregelen voor het uitpakken?

Mocht je het product willen retourneren dan dien je de verpakkingen zo goed als in volledige nieuwstaat aan ons terug te sturen. Uit voorzorg geven wij je daarom de volgende tips mee:

 -Sommige producten worden geleverd in een doos met verwijderbare doppen, zoals bij televisies, in dit geval verwijder je deze doppen en is de televisie gemakkelijk uit de doos te halen.

- Je dient het plakband voorzichtig in de naden open te snijden (niet eraf scheuren, dit zal de doos beschadigen). De verpakkingsmaterialen in de doos dienen ook voorzichtig geopend te worden en mogen niet beschadigen. 

- Bewaar de eerste 14 dagen alle verpakkingen zoals aangeleverd. De doos en inhoud van de doos met al het bijbehorende verpakkingsmateriaal moet je dus voorzichtig behandelen. 

Tip: Plak bij het opsturen/retourneren de doos alleen dicht met doorzichtig plakband, dus geen ducktape of ander plakband en alleen op de plaatsen waar al plakband aanwezig is.

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.