Kan ik mijn televisie ook ophalen?

Plasmavisie biedt je ook de mogelijkheid om de bestelling in ons Experience Center in Barneveld af te halen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken dan kun je dit aangeven tijdens het aanmaken van een order. Je kunt bij ons in de winkel met PIN, Contant of Creditcard betalen. 

Heb je geen bestelling geplaatst, maar wil je wel een product komen bekijken en eventueel gelijk meenemen? Informeer dan naar het product om te controleren of deze daadwerkelijk voorradig is. Je kunt contact opnemen met ons hiervoor via de telefoon of via e-mail en reserveer dan het gewenste product of leg het product in je winkelwagen in onze webshop en kies in het afrekenproces voor de optie "Afhalen in de winkel". Je weet dan altijd zeker dat het product voor je klaar staat. Je kunt hierbij ook kiezen om pas in de winkel te betalen. Uiteraard kun je ook direct online afrekenen.

Wil je alleen langs komen om diverse producten te bekijken en te vergelijken dan ben je altijd van harte welkom en staat de koffie voor je klaar.

Plasmavisie doet zijn best om alle producten van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Heb je bestelling geplaatst of ziet een product die je wilt afhalen en mocht je niet voor niets willen komen, informeer dan naar het artikel of deze daadwerkelijk voorradig is, telefonisch, e-mail, op via onze chatvenster voor je komst. Dit scheelt je een "nutteloze rit" naar Barneveld voor het geval iemand het laatste exemplaar mocht bestellen in de winkel of meeneemt terwijl u in de auto zit op weg naar ons.

Plasmavisie Experience Center
Anthonie Fokkerstraat 67
3772MP Barneveld
0342-421000
info@plasmavisie.nl

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 16:00 uur

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.