Levertermijn en Voorraadbeheer

Laden...

In voorraad - Direct leverbaar. Dat betekent dus voor Voor 22:00 uur besteld = morgen in huis besteld, morgen huis.


 

In voorraad wil zeggen dat wij het product in voorraad hebben in ons magazijn en dat deze direct leverbaar is of dat je deze gelijk kunt afhalen. 

 

Levertijd 3-7 werkdagen


 

Levertijd 3 tot 5 werkdagen wil zeggen dat het product in 3 tot 5 werkdagen bij Plasmavisie aanwezig kan zijn en het product dus eerst nog geleverd wordt aan Plasmavisie door de leverancier. Zodra we je bestelling binnenkrijgen, nemen wij direct contact met je op via email of per telefoon en kun je deze gelijk afhalen. Na binnenkomst van je bestelde producten bij Plasmavisie is je bestelling binnen 1 tot 2 dagen bij je geleverd. Voor AV meubelen hanteren wij een levertijd van 2 tot 6 weken.

 

Niet in voorraad


 

Niet in voorraad wil zeggen dat wij het product niet in ons magazijn hebben. De levertermijn kan variëren van 1 tot 4 weken en in sommige gevallen zelfs langer. Je kunt altijd bij ons informeren naar een leverindicatie voordat je een bestelling plaatst. Na binnenkomst van je bestelling bij Plasmavisie nemen wij direct contact met je op via email of per telefoon en kun je deze gelijk afhalen. Je bestelling is binnen 1 tot 2 dagen bij je geleverd na binnenkomst van je bestelde producten bij Plasmavisie.

 

Verzenden


 

Alle producten die je bestelt via onze website worden standaard bezorgd door de Plasmavisie of PostNL. Zodra je bestelling verzonden wordt, krijg je hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat je de bestelling kan volgen. Neem bij een voorkeur voor een leverdatum altijd contact op met ons op.

 

Verzenden onder rembours


 

Bestellingen kunnen ook met PIN of contant worden voldaan bij aflevering.

 

Levertijd bij vooruitbetaling


 

Als je bij je bestelling kiest voor vooruitbetaling, houdt dan rekening met een verwerktijd van 1 tot 3 werkdagen. Wil je toch dat de bestelling nog dezelfde dag bij ons binnen is dan kies je voor spoedoverboeking. Zodra de betaling is ontvangen, krijg je per email bericht en wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd of kan deze nog dezelfde dag worden afgehaald, mits uit voorraad leverbaar.

 

Voorraadbeheer


 

Wij doen ons best om alle producten op onze website van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Wij adviseren je, als je een product ziet op onze website die je wil afhalen, van tevoren telefonisch of per email contact met ons op te nemen voor je vertrekt. Dan kunnen wij controleren of deze daadwerkelijk op voorraad is. Het kan zijn dat ondertussen het laatste exemplaar net verkocht is in het Experience Center. Wij kunnen het product ook voor je reserveren.

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.