Over Plasmavisie

Sinds 2004 betrouwbaar online winkelen

Plasmavisie is een onafhankelijke televisie webshop in Nederland met maar één doel: jou als klant televisies van de beste merken voor zeer scherpe prijs aanbieden.

Dit doen wij al sinds 2004. In de afgelopen jaren zijn er een hoop dingen veranderd, maar één ding blijft onveranderd: wij leveren nog steeds topmerken televisies voor sterk concurrerende prijzen. Betaal nooit meer te veel en kies voor de scherpe prijzen van Plasmavisie.


De  beste merken voor scherpe prijzen

Wij leveren alleen de beste merken televisies, zoals Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic en dat voor zeer scherpe prijzen. Bij Plasmavisie vind je sterk concurrerende prijzen en 2 jaar standaard garantie op een TV.

Wij leveren bijna alle soorten en maten televisies die er op de markt verkrijgbaar zijn.


Snelle levering en installatie service

Omdat we begrijpen dat wachten op je televisie heel moeilijk is, leveren wij 6 dagen in de week! Dit gebeurt door PostNL en onze eigen bezorgdienst die ervoor zorgt dat je televisie –verzekerd en wel- tijdig bij je geleverd wordt.

Op voorraad en voor 21:00 uur besteld? Dan word je bestelling direct verzonden en binnen 24 - 48 uur geleverd. Je wordt van tevoren goed ingelicht over wanneer je de televisie kunt verwachten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wil je een installatie bij je aankoop? Onze installatie specialisten kunnen de TV helemaal naar wens installeren. Je hebt daardoor geen installatiestress en het gebeurd goed!