Over Plasmavisie.

Waarom winkelen bij ons?


Sinds 2004 betrouwbaar online TV’s kopen

Plasmavisie is één van de grotere onafhankelijke televisie webshops in Nederland met maar één doel: jou als klant televisies van de beste merken voor een zo laag mogelijke prijs aanbieden.

Dit doen wij al sinds 2004. In de afgelopen jaren zijn er een hoop dingen veranderd, maar één ding blijft onveranderd: wij leveren nog steeds topmerken televisies voor stuntprijzen. Betaal nooit meer te veel en kies voor de scherpe prijzen van Plasmavisie.

De beste merken voor de beste prijzen

Wij leveren alleen de allerbeste merken televisies, zoals Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic en dat voor absolute stuntprijzen. Bij Plasmavisie vind je sterk concurrerende prijzen en 3 jaar standaard garantie op een TV.

Wij leveren alle soorten en maten televisies die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Razendsnelle levering en montageservice

Omdat we begrijpen dat wachten op je televisie heel moeilijk is, leveren wij 6 dagen in de week! Dit gebeurt door PostNL en onze eigen bezorgdienst die ervoor zorgt dat je televisie –verzekerd en wel- tijdig bij je geleverd wordt.

Op voorraad en voor 22:00 uur besteld? Dan word je bestelling direct verzonden. Je wordt van tevoren goed ingelicht over wanneer je de televisie kunt verwachten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wil je een installatie bij je aankoop? Onze installatiespecialisten kunnen de TV helemaal naar wens installeren. Je hebt daardoor geen installatiestress en het gebeurd goed!

Copyright 2004 - 2018 Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie statement Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.